CFD Handel i Norge - Meglere og Plattformer

Meglere du kan bruker for CFD handel i Norge. Flere har nettsider på norsk. De fleste CFD meglerne tilbyr deg å lage en gratis demokonto så du kan teste trading på deres plattformer.

CFD instrumenter er girede instrumenter som ikke passer for langsiktige investorer. Det finnes CFDer på aksjer, råvarer, krypto, valuta, og mer.

Plus500 skjermbilde

Sponset

Plus500 er en av verdens mest kjente CFD meglere. De har nettsider på norsk og et stort antall CFD instrumenter. Du kan prøve plattformen deres med en gratis demokonto før du prøver å handle CFDer med ekte penger.

Her finner du CFDer på en rekke av verdens mest poulære aksjer. Dette inkluderer CFDer for Apple, Tesla, Microsoft, og mange mange flere. Du finner også CFDer for noen norske aksjer her. Aker, Gjensidige, Mowi, Norsk Hydro, Orkla, Schibsted, Equinor, Storebrand, Telenor, Yara Intl, og Nel er tilgjengelig når jeg skriver dette.

Du finner også CFDer på en rekke valutapar her. Dette inkluderer EUR/NOK, GBP/NOK, USD/NOK, DKK/NOK, SEK/NOK, og mange flere.

Når det kommer til krypto så er også utvalget bra. Du finner de mest kjente kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum her, i tillegg til Stellar, Cardano, Solana, Polkadot, og flere.

Andre instrumentkategorier er børshandlede fond, opsjoner, og indekser.

Advarsel: 86% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Plus500
eToro skjermbilde

Sponset

eToro er en av verdens mest kjente meglere. De tilbyr en rekke alternativer for investorer og tradere.

Du kan for eksempel bruke eToro til å handle aksjer med null provisjon og kryptovalutaer uten giring. De tilbyr også girede tradingprodukter som til CFDer på råvarer og valutaer.

Det finnes en gratis demofunksjon for eToro.

Advarsel: CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 81% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Besøk eToro
Skilling skjermbilde

Sponset

Skilling er den eneste skandinavisk eide CFD megleren jeg vet om. De tilbyr også nettsider på norsk. Du finner CFDer på en rekke norske aksjer her.

Til gjengjeld er Skilling ganske ny på markedet og tilbyr ikke CFDer på mange råvarer.

De tilbyr dog instrumenter for mange valutapar, internasjonale aksjer, kryptoer, og indekser.

Du kan prøve denne CFD plattformen med en gratis demo.

Advarsel: CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 75% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Skilling
XM skjermbilde

Sponset

For å prøve CFD trading med XM kan du registrere en gratis demokonto. Du trenger bare velge ditt land og et passord og så bekrefte epostadressen for umiddelbar tilgang på demoen. Demokontoen benytter den populære plattformen kalt MetaTrader 5. Du må laste ned MetaTrader 5 for å handle. Du skal få en epost med brukernavn, passord, og instruksjoner etter at du har bekreftet epostadressen din.

XM tilbyr trading på rundt 1.000 instrumenter som CFDer. Dette inkluderer forex-par, råvarer, aksjeindekser, og aksjer. Når du er logget inn får du en fin oversikt over alle CFDene og du kan f.eks filtrere aksje-CFDene etter land. Dette viser at det er CFDer tilgjengelig for 23 norske aksjer og 612 Amerikanske aksjer i skrivende stund.

XM er en veldig populære CFD-megler. Statistikk fra Similarweb anslår at nettstedet har nesten 12 millioner månedlige besøkende.

Advarsel: CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 78,17% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Besøk XM

Flere CFD meglere

Det finnes mange fler aktører enn de vi har skrevet om så langt her på Meglerhus.no. Sjekk ut vår liste over CFD meglere på Otrai, et av våre andre nettsteder. Otrai er engelskspråklig.

Hva er en CFD?
CFD er en forkortelse for Contract for Differences. CFD meglere tilbyr CFDer på et stort utvalg av underliggenede. Det finnes blant annet CFDer på krypto, aksjer, råvarer, og valutapar. CFDer har innebygd giring og det påløper kostnader for å holde posisjoner. De er egnet for kortsiktig trading og ikke for langsiktig investering.
Hva er CFD handel?

CFD handel er en form for trading av finansielle instrumenter på nett med giring. Det er streng regularing av CFD handel i Norge så det er begrenset hvor mye giring som er tillatt på forskjellige grupper av instrumenter. CFD handel er ikke egnet for langsiktige investeringer da det påløper kostnader for å holde en positisjon over tid. Typisk påløper det kostnader å holde posissjonen over natt. Andre kostnader kan også påløpe.

Hva er minste innskudd for CFD handel?

Minste innskudd er 1.000 kr hos de fleste CFD meglerne. Hos eToro er minsteinnskudet $50 eller altså ca 500 norske kr.

Hvor kan jeg prøve CFD handel?

De fleste CFD meglerne tilbyr gratis demokontoer. Noter at noen krever at du registrerer deg med telefonnummer og annen personlig informasjon. Hos andre aktører holder det å gi fra seg epostadressen for umiddelbar tilgang på demoen.

Hvor mye giring er det på CFDer?

I Norge kan man handle CFD med opptil 30x giring på de valuta, 2x giring på krypto, 10x giring på råvarer, men 20x giring på gull, og 5x giring på aksjer. Mye høyere giring er mulig for profesjonelle.