Beste CFD Meglere på Nett i Norge

Her finner du en liste over de beste CFD meglerne på nett i Norge. Noen av disse har nettsider på norsk mens andre godtar kunder fra Norge, men tilbyr ikke sine nettsider på norsk.

CFD instrumenter er girede instrumenter som ikke passer for langsiktige investorer. Det finnes CFDer på aksjer, råvarer, krypto, valuta, og mer.

Notis: Vi mottar provisjon for å sende nye kunder til enkelte av disse CFD meglerne.

Plus500 skjermbilde

Plus500 er en av verdens mest kjente CFD meglere. De har nettsider på norsk og et stort antall CFD instrumenter. Du kan prøve plattformen deres med en gratis demokonto før du prøver å handle CFDer med ekte penger.

Her finner du CFDer på en rekke av verdens mest poulære aksjer. Dette inkluderer CFDer for Apple, Tesla, Microsoft, og mange mange flere. Du finner også CFDer for noen norske aksjer her. Aker, Gjensidige, Mowi, Norsk Hydro, Orkla, Schibsted, Equinor, Storebrand, Telenor, Yara Intl, og Nel er tilgjengelig når jeg skriver dette.

Du finner også CFDer på en rekke valutapar her. Dette inkluderer EUR/NOK, GBP/NOK, USD/NOK, DKK/NOK, SEK/NOK, og mange flere.

Når det kommer til krypto så er også utvalget bra. Du finner de mest kjente kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum her, i tillegg til Stellar, Cardano, Solana, Polkadot, og flere.

Andre instrumentkategorier er børshandlede fond, opsjoner, og indekser.

Advarsel: CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 77% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Plus500
Capital.com skjermbilde

Dette er en av verdens best rangerte CFD meglere basert på omtaler fra TrustPilot, Google Play, og App Store.

Capital.com er offisiell partner til den populære charting-løsningen til Tradingview og kan integreres med den.

Nettstedet er dessverre ikke tilgjengelig på norsk når jeg skriver dette.

Du kan handle en rekke CFD instrumenter med Capital.com. Jeg mener at dette er megleren som kan tilby flest krypto CFDer.

Det er også CFDer på mange norske aksjer her. Aker Solutions, Nel, Bakkafrost, Borregaard, DNO, Europris, og Frontline er noen av disse.

Andre instrumentkategorier her er indekser, råvarer, og valuta.

Du kan prøve å handle CFDer med en gratis demokonto om du ønsker å prøve plattformen og dine strategier før du setter inn ekte penger.

Advarsel: CFDer er komplekse instrumenter som kommer med en høy risiko for å tape penger fort grunnet giring. 78,77% av retailkundene taper penger når de handler CFDer med denne aktøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer virker og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Capital.com
Skilling skjermbilde

Skilling er den eneste skandinavisk eide CFD megleren jeg vet om. De tilbyr også nettsider på norsk. Du finner CFDer på en rekke norske aksjer her.

Til gjengjeld er Skilling ganske ny på markedet og tilbyr ikke CFDer på mange råvarer.

De tilbyr dog instrumenter for mange valutapar, internasjonale aksjer, kryptoer, og indekser.

Du kan prøve denne CFD plattformen med en gratis demo.

Advarsel: CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 66% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Skilling