CFD Demokonto i Norge

Er CFD trading nytt for deg? Her er en liste over de beste CFD meglerne som tilbyr gratis demokonto. Prøv CFD trading på nett uten risiko.

CFD instrumenter er girede instrumenter som ikke passer for langsiktige investorer. Det finnes CFDer på aksjer, råvarer, krypto, valuta, og mer.

Plus500 skjermbilde

Sponset

Du kan prøve plattformen deres med en gratis demokonto før du prøver å handle CFDer med ekte penger.

Plus500 er en av verdens mest kjente CFD meglere. De har nettsider på norsk og et stort antall CFD instrumenter.

Her finner du CFDer på en rekke av verdens mest poulære aksjer. Dette inkluderer CFDer for Apple, Tesla, Microsoft, og mange mange flere. Du finner også CFDer for noen norske aksjer her. Aker, Gjensidige, Mowi, Norsk Hydro, Orkla, Schibsted, Equinor, Storebrand, Telenor, Yara Intl, og Nel er tilgjengelig når jeg skriver dette.

Du finner også CFDer på en rekke valutapar her. Dette inkluderer EUR/NOK, GBP/NOK, USD/NOK, DKK/NOK, SEK/NOK, og mange flere.

Når det kommer til krypto så er også utvalget bra. Du finner de mest kjente kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum her, i tillegg til Stellar, Cardano, Solana, Polkadot, og flere.

Andre instrumentkategorier er børshandlede fond, opsjoner, og indekser.

Advarsel: 86% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Plus500
eToro skjermbilde

Sponset

Du kan registrere en gratis demokonto med eToro. Den gir deg umiddelbar tilgang til å teste CFD trading med deres plattform

eToro er en av verdens mest kjente meglere. De tilbyr en rekke alternativer for investorer og tradere.

Du kan for eksempel bruke eToro til å handle aksjer med null provisjon og kryptovalutaer uten giring. De tilbyr også girede tradingprodukter som til CFDer på råvarer og valutaer.

Advarsel: CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 81% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Besøk eToro
Skilling skjermbilde

Sponset

Du kan prøve denne CFD plattformen med en gratis demokonto som gir deg umiddelbar tilgang.

Skilling er den eneste skandinavisk eide CFD megleren jeg vet om. De tilbyr også nettsider på norsk. Du finner CFDer på en rekke norske aksjer her.

Til gjengjeld er Skilling ganske ny på markedet og tilbyr ikke CFDer på mange råvarer.

De tilbyr dog instrumenter for mange valutapar, internasjonale aksjer, kryptoer, og indekser.

Advarsel: CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 75% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Skilling
XM skjermbilde

Sponset

For å prøve CFD trading med XM kan du registrere en gratis demokonto. Du trenger bare velge ditt land og et passord og så bekrefte epostadressen for umiddelbar tilgang på demoen. Demokontoen benytter den populære plattformen kalt MetaTrader 5. Du må laste ned MetaTrader 5 for å handle. Du skal få en epost med brukernavn, passord, og instruksjoner etter at du har bekreftet epostadressen din.

XM tilbyr trading på rundt 1.000 instrumenter som CFDer. Dette inkluderer forex-par, råvarer, aksjeindekser, og aksjer. Når du er logget inn får du en fin oversikt over alle CFDene og du kan f.eks filtrere aksje-CFDene etter land. Dette viser at det er CFDer tilgjengelig for 23 norske aksjer og 612 Amerikanske aksjer i skrivende stund.

XM er en veldig populære CFD-megler. Statistikk fra Similarweb anslår at nettstedet har nesten 12 millioner månedlige besøkende.

Advarsel: CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 78,17% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Besøk XM
Hvor kan jeg prøve CFD handel?

De fleste CFD meglerne tilbyr gratis demokontoer. Noter at noen krever at du registrerer deg med telefonnummer og annen personlig informasjon. Hos andre aktører holder det å gi fra seg epostadressen for umiddelbar tilgang på demoen.