Krypto Demokonto - Online Trading Demo

Er krypto trading nytt for deg? Her er en liste over populære aktører som tilbyr demokontoer for krypto trading. Prøv plattformene og test dine strategier.

Binance skjermbilde

Sponset

For å prøve krypto trading med en demokonto hos Binance så må du gå til Binance Futures (under Derivatives i toppmenyen) og registrere en konto. Deretter klikker du på Mock Trading under profilbilde ditt (høyre toppmeny). Dette skal gi umiddelbar tilgang på en demo for Binance Futures plattformen. Her kan du handle mange kryptoderivater med giring.

Binance er verdens ledende megler eller børs for å handle og trade krypto med og uten giring.

Funksjoner

Binance har "alt" av funksjoner. Her er en liste over noen av de viktigste.

Rabatt: Bruker du vår link under når du registrerer deg får du 20% rabatt på avgiftene ved å trade krypto hos Binance.

Advarsel: Krypto trading med giring, spesielt høy giring, gir stor risiko for å tape investeringen raskt ved relative små utslag i kurs.

Besøk Binance
OKX skjermbilde

Sponset

For tilgang til din demokonto for krypto trading hos OKX er det bare å trykke på Demo Trading i toppmenyen under Trade. Dette krever at du er logget inn. Når du er inne på demoen skal det stå Demo trading oppe i venstre hjørne ved OKX logoen.

OKX er den nest største krypto-trading nettsiden etter Binance når jeg skriver dette. OKX har i likhet med Binance 10/10 TrsutScore hos CoinGecko. CoinGecko er en av de ledende nettsidene for kryptopriser.

Om du er fotballinteressert har du kanskje sett de mange OKX reklamene på stadion til Manchester City.

Advarsel: Krypto trading med giring, spesielt høy giring, gir stor risiko for å tape investeringen raskt ved relative små utslag i kurs.

Besøk OKX
Bybit skjermbilde

Sponset

Om du ønsker å teste Bybit med en demo før du handler med virkelige penger, kan du gå til testnet.bybit.com og logge inn med din konto. Deretter kan du få Test Coins ved å klikke på Assets i høyre toppmeny og så på Request Test Coins-knappen.

Bybit er en av verdens ledende kryptobørser. Den ligger like bak OKX i volum, men har samme 10/10 TrustScore hos CoinGecko.

Bybit har mange funksjoner og produkter. Dette inkluderer vanlige tradinginstrumenter som perpetual futures, spot, margin, og leverage tokens. Bybit har også opsjoner på Bitcoin, Solana, og Ethereum, i tillegg til funksjoner som copy-trading og trading bots.

Du kan også trade krypto med den populære plattformen de fleste CFD meglerne tilbyr, MetaTrader 4, hos Bybit.

Advarsel: Krypto trading med giring, spesielt høy giring, gir stor risiko for å tape investeringen raskt ved relative små utslag i kurs.

Besøk Bybit
eToro skjermbilde

Sponset

Det finnes en gratis demofunksjon for eToro.

eToro er en av verdens mest kjente meglere. De tilbyr en rekke alternativer for investorer og tradere.

Du kan for eksempel bruke eToro til å handle aksjer med null provisjon og kryptovalutaer uten giring. De tilbyr også girede tradingprodukter som til CFDer på råvarer og valutaer.

Advarsel: CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 81% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Besøk eToro
Plus500 skjermbilde

Sponset

Du kan prøve plattformen til Plus500 med en gratis demokonto før du prøver å handle CFDer med ekte penger.

Plus500 er en av verdens mest kjente CFD meglere. De har nettsider på norsk og et stort antall CFD instrumenter.

Her finner du CFDer på en rekke av verdens mest poulære aksjer. Dette inkluderer CFDer for Apple, Tesla, Microsoft, og mange mange flere. Du finner også CFDer for noen norske aksjer her. Aker, Gjensidige, Mowi, Norsk Hydro, Orkla, Schibsted, Equinor, Storebrand, Telenor, Yara Intl, og Nel er tilgjengelig når jeg skriver dette.

Du finner også CFDer på en rekke valutapar her. Dette inkluderer EUR/NOK, GBP/NOK, USD/NOK, DKK/NOK, SEK/NOK, og mange flere.

Når det kommer til krypto så er også utvalget bra. Du finner de mest kjente kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum her, i tillegg til Stellar, Cardano, Solana, Polkadot, og flere.

Andre instrumentkategorier er børshandlede fond, opsjoner, og indekser.

Advarsel: 86% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Plus500
Skilling skjermbilde

Sponset

Du kan prøve denne CFD megleren med en gratis demokonto.

Skilling er den eneste skandinavisk eide CFD megleren jeg vet om. De tilbyr også nettsider på norsk. Du finner CFDer på en rekke norske aksjer her.

Til gjengjeld er Skilling ganske ny på markedet og tilbyr ikke CFDer på mange råvarer.

De tilbyr dog instrumenter for mange valutapar, internasjonale aksjer, kryptoer, og indekser.

Advarsel: CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 75% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Besøk Skilling
Hvor kan jeg prøve kryptotrading med en demo?

De fleste populære aktørene i krypto verden tilbyr gratis demokontoer. Noen tilbyr umiddelbar tilgang mens andre krever litt mer informasjon fra deg for at du skal få tilgang.